Pechvogeltje - Reisverslag uit Alcúdia, Spanje van Bianca Nieuwenhuis - WaarBenJij.nu Pechvogeltje - Reisverslag uit Alcúdia, Spanje van Bianca Nieuwenhuis - WaarBenJij.nu

Pechvogeltje

Door: biancanieuwenhuis

Blijf op de hoogte en volg Bianca

03 Juni 2011 | Spanje, Alcúdia

momenteel is m'n blog voor de aankomende dagen even out-of-order. Met lichte hersenschudding op bed. Pff..

• 04 Juni 2011 - 10:18

Mama En Papa:

Hey lief pechvogeltje van ons! Tja, jij hebt ook altijd pech in 't buitenland! Ik ben wel heel erg blij dat ze je in het hotel zo goed verzorgen en dat ze je naar een dokter hebben gebracht!Hebben een bedankmailtje naar Maria gestuurd, wel zo netjes toch? Nou moppie, lekker rustig aan doen, veel rusten en we skypen wel weer als je hoofd niet meer zo'n pijn doet! Houden zolang wel ff contact per sms. Heel veel liefs en sterkte daar!!! Muchos kussies van ons

• 07 Juni 2011 - 20:29

Herma:

Hai Bianca, Gelukkig hoor ik van je moeder, dat het alweer wat beter met je gaat. Het is heel leuk dat je het met het werk zo naar je zin hebt en het ook al heel goed onder de knie hebt. Doe het met die hersenschudding maar rustig aan, zodat je weer guaw helemaal opgeknapt ben.
    Veel liefs Herma & Gerard